Service i huset

Sthlm 01 erbjuder många olika typer av service. När du anländer välkomnas du av en bemannad reception som kan hjälpa dig eller dina besökare. Det är även receptionen du kontaktar om ett problem skulle uppstå. Mer där till, finns parkering för bil och cykel, omklädningsrum, restaurang och café i huset.

  • Sthlm01

Sthlm 01 erbjuder många olika typer av service. När du anländer välkomnas du av en bemannad reception som kan hjälpa dig eller dina besökare. Det är även receptionen du kontaktar om ett problem skulle uppstå. Mer där till, finns parkering för bil och cykel, omklädningsrum, restaurang och café i huset.

Reception

Vid entrén välkomnas besökarna av en bemannad reception. Värden hjälper till om besökarna skulle behöva hjälp med navigering i huset eller bokning av taxi.

 

Kontakt
08-345 22 88
info@sthlm01.se

Öppet mån-fre: 08.00–16.00

Receptionen

Matmöjligheter

Det kommer finnas flera möjligheter att luncha och äta gott utan att behöva lämna huset. Högst upp, på 27:e våningen, öppnar Ahlboms skybar och restaurang under våren 2021. Här kommer du kunna äta och dricka i hög klass med Stockholms kanske bästa utsikt. Om du vill ha mer variation ligger Sthlm 04 också mycket nära med fler matmöjligheter.

Sthlm 01

Sjöstaden Skybar

Restaurangen Sjöstaden Skybar, som öppnar i början av maj, ligger på 28:e våningen på 102 meters höjd och har milsvid utsikt över Stockholm. Sjöstaden Skybar ingår i samma restauranggrupp som bland annat Himlen i Skrapan på Södermalm och Restaurang Göteborg i Sjöstaden. Skybarens interiöra koncept har tydliga kopplingar till 1970-talet i modern tappning och menyn bjuder på smaker från kolgrillen och rökeriet med inspiration från södra Europa, Nord- och Sydamerika, samt Mellanöstern.

Hyr ett mötesrum

På våningsplan 6 finns XX mötesrum som går att boka per timme eller dag. Kontakta Spaces för mer information och bokning.
Pris: ??

Mötesrum 1

Tongue pastrami kevin, short loin swine meatloaf chuck prosciutto beef ribs frankfurter. Pork chop chuck burgdoggen, turkey cupim drumstick pork loin beef ball tip ham hock landjaeger. lkjsdflkj

Pris: 145kr / timme

Mer i huset

Bil­parkering

Bilparkering finns i Sthlm 04 på Kabyssgatan 8C. Garaget ligger på våningsplan 3-6 och garageinfarten förses med nummerplåtsavläsning. Här finns ingen besöksparkering. Ett stort antal laddningsplatser för elbilar finns tillgängliga. För att få tillgång till parkeringsplats i garaget tecknas ett separat avtal. För mer information kontakta hyresvärden.

 

Parkeringsgarage
Närbild på cykel

Cykel­­parkering

Det finns ett cykelrum på plan 2 som är utrustat med förvaringsskåp, torkskåp och laddningsmöjligheter för elcyklarna.

Omklädnings­rum

På plan 2, bredvid cykelparkeringen, ligger ett omklädningsrum med duschar, skåp och handduksservice. Omklädningsrummet underlättar och möjliggör vardagsmotionen på väg till jobbet eller under luncherna. För att komma in används samma nyckelkort som till entréer och trapphus. Skåpen går att låsa med en sifferkod som du själv väljer och kommer att låsas upp automatiskt efter några timmar.

omklädningsrum