Kontor för era behov

Sthlm 02 Studion erbjuder stilsäkert lekfulla kontor utformade av arkitektbyrån Varg som tagit fram fyra designkoncept där kurerade färg- och detaljval skapa en egen identitet och en attraktiv helhet.

Sthlm 02 Studion erbjuder stilsäkert lekfulla kontor utformade av arkitektbyrån Varg som tagit fram fyra designkoncept där kurerade färg- och detaljval skapa en egen identitet och en attraktiv helhet.

Lediga lokaler

Plan 1–3 är inflyttningsklara redan idag, och plan 4–6 kommer att vara inflyttningsklara i Q3, 2024. Alla hyresgäster har också tillgång till en gemensam takterass på baksidan av huset. Mer information om planlösningar och designkoncept hittar ni i dokumentationen nedan. Behöver ni hjälp med att hitta den lokal som passar er verksamhet bäst är ni alltid välkomna att kontakta oss för en visning eller rådgivning.

Planritning- Entréplan

Exempel på inflyttningsklara kontor

Sthlm 02 Studion

Adress Hammarby Allé 14
Antal våningar 7
Total yta 7450 kvm i första etappen
Lokalstorlekar Från 475 kvm och uppåt
Arbetsplatser Upp till 100 per plan
Inflyttning Q4 2023
Arkitekter Varg arkitekter
Miljöcertifieringar LEED Platinum

Läs mer om Sthlm 02 Studion

Designkoncepten

För att varje verksamhets kontor ska kännas unikt och personligt har arkitekterna tagit fram fyra olika designkoncept med omsorg och stor precision. Varje designkoncept erbjuder olika färger och material som alla förmedlar Sthlm 02 Studions känsla av självsäker enkelhet.

Inspirationskällan för koncepten är pigmenten sienna, umbra, viridian och ockra – som alla förmedlar husets robusta elegans. Konceptet Ockra skiftar i olika nyanser mellan gul och brun, medan koncepten Sienna och Umbra har olika bruna nyanser. Sienna har en rödare underton och Umbra en mörkare. Konceptet Viridian har en blågrön nyans med mörka värden. Få en mer detaljerad beskrivning och bildexempel genom att ladda ner pdf:n.

Välkommen in i arkitekternas värld

Här kan ni se en animerad skiss över hur Sthlm 02 Studion och vardagen här kommer att se ut om några år. Visionen är att huset ska sprudla av liv och rörelse där utrymmena är anpassade för behoven vi har just då. Se lobbyn med ärliga byggmaterial och mjuk inredning, det välkomnande caféet, den kreativa studion och hur kontorslokerna kan utformas. Sist men inte minst så visas den maginfika takterrassen som erbjuder en utsikt över området. Välkommen till Sthlm 02 Studion!

Vill du hyra en lokal i Sthlm 02 Studion?

Caroline Andersson

+46 (Visa telefonnummer)

caroline.andersson@skanska.se

Virtuell visning

Du väljer själv om du vill besöka
lokalerna online eller på riktigt.
Boka det som känns bäst för dig

Magnus Landvik

+46 (Visa telefonnummer)

magnus.landvik@skanska.se

Boka visning