Sthlm 02 Studion – för kontorsbehov
i förändring

Här finns alla möjligheter att forma ert arbetssätt i en elegant och lekfull kontorsmiljö. Arbetsdagarna kan se annorlunda ut men Sthlm 02 Studion erbjuder en plats för varje tillfälle –oavsett vad morgondagen efterfrågar.

Här finns alla möjligheter att forma ert arbetssätt i en elegant och lekfull kontorsmiljö. Arbetsdagarna kan se annorlunda ut men Sthlm 02 Studion erbjuder en plats för varje tillfälle –oavsett vad morgondagen efterfrågar.

Kort om Sthlm 02 Studion

Adress Hammarby Allé 14
Antal våningar 7
Total yta 7450 kvm i första etappen
Lokalstorlekar Från 475 kvm och uppåt
Arbetsplatser Upp till 100 per plan
Inflyttning Q4 2023
Arkitekter Varg arkitekter
Miljöcertifieringar LEED Platinum

Presentationer

Husbok Sthlm 02_230517

Välkommen in i arkitekternas värld

Här kan ni se en animering över hur Sthlm 02 Studion och vardagen här kommer att se ut om några år. Visionen är att huset ska sprudla av liv och rörelse där utrymmena är anpassade för behoven vi har just då. Se lobbyn med ärliga byggmaterial och mjuk inredning, det välkomnande caféet, den kreativa studion och hur kontorslokerna kan utformas. Sist men inte minst så visas den magnifika takterrassen som erbjuder en utsikt över området. Välkommen till Sthlm 02 Studion!

Den eleganta och lekfulla lillasystern

Sthlm 02 Studions personlighet är mjuk och hård på samma gång. Här möts olika stilar i en robust elegans på ett rofyllt men samtidigt utforskande sätt. Våra arbetssätt har förändrats och ställer högre krav på gemensamma utrymmen och flexibilitet – vilket arkitekterna har utgått från när de skapat Sthlm 02 Studion.

På entrévåningen välkomnas du av ett café med en avslappnad och välkomnande lobby, en ateljé för skapandet och en kreativ studio där idéer kan födas och utvecklas. Uppe på våningsplanen ges stor valfrihet i hur ytorna kan disponeras och nyttjas, direkt från inflyttning och över tid när er organisation önskar utvecklas. Sthlm 02 Studion kommer upplevas som den lekfulla och integritetsstarka lillasystern till skyskrapan Sthlm 01, men tro inte för en sekund att hon hamnar i skymundan för det.

Lediga lokaler i Sthlm 02 Studion

Byggnaden, som ligger längs Hammarby Allé, kommer ha sju våningsplan och den första etappen har en uthyrningsbar yta på cirka 7450 kvadratmeter. Är hela ytan inte intressant för er finns även våningsplan på 1130 kvm eller så kan de delas upp på 475 kvm, respektive 650 kvm. Lokalerna kommer stå klar för inflyttning från och med det fjärde kvartalet 2023.

Till Lediga lokaler

Utvecklingen av hela stadsdelen genomsyras av höga hållbarhetsambitioner. Sthlm 02 Studion är givetvis inget undantag. Projektet kommer att LEED-certifieras med ambitionen att uppnå klassificeringsnivå Platinum Vid projektering, uppförandet och drift av byggnaden läggs stor vikt vid att designlösningar, produktionsmetoder, materialval, energiförsörjning och det dagliga framtida användandet av lokalerna ska stödja ett resursklokt nyttjande. Byggnaden planeras ha väl genomtänkta utrymmen för cykelparkering i entréplan med möjligheter att vårda cyklarna och tillgång till fina omklädningsrum.

Att arbeta i Sthlm New

Sthlm 02 Studion är en del av Skanskas satsning Sthlm New Creative Business Spaces som består av sju kontorsbyggnader, varav detta är den femte att påbörjas. I en säregen atmosfär som kännetecknas av före detta industrihamn och kajliv växer området fram som kommer utgöra arbetsplatser för mer än 8 000 människor när det är färdigställt. Här skapas en välkomnande, attraktiv plats för innovativa företag söder om bron över Hammarby kanal där Skanska tidigare har byggt ca 400 bostäder, kajer, gator och ett bussgarage i det direkta närområdet.

Området har mycket att erbjuda för den som uppskattar vattnets rogivande sällskap samtidigt som stadspulsen ligger nära. Bryggor, grönområden, promenadslingor och små butiker ger sjöstaden en levande och trivsam egen karaktär. Dessutom finns det gott om restauranger och fikamöjligheter.

Tvärbanan löper rakt igenom området med stationen Mårtensdal alldeles inpå knuten. Sthlm 02 Studion får också en tunnelbaneuppgång tillhörande station Gullmarsplan. Utbyggnaden av den  blå linjen, vilken planeras att öppna för trafik år 2030, innebär att restiden till T-centralen då beräknas till under 5 minuter.

Ett flertal av Stockholms innovativa företag och organisationer har redan flyttat sina verksamheter till Hammarby Sjöstad där de kan arbeta i den inspirerande atmosfären. Westander, Publices Group, Umain, Goodbye Kansas, Hyper Island, Massproductions och Arrowhead är bara några av företagen som formar sina idéer i Hammarby Sjöstad och bidrar till den kreativa andan.

Vill du hyra en lokal i Sthlm New?

Caroline Andersson

+46 (Visa telefonnummer)

caroline.andersson@skanska.se

Magnus Landvik

+46 (Visa telefonnummer)

magnus.landvik@skanska.se

Boka visning